Könyvesbolt

Itt könyveket tudsz vásárolni - meglepő módon. :-) Egyelőre Duncan Shelley könyveket.

Kövess minket a Facebook-on is:

2012.07.17. 12:26 könyvesbolt

A Pokol Kézikönyve 1.

Címkék: szakkönyv

pokol - kicsi.jpgAlcím: Hogyan éld túl a társadalmi összeomlást

A POKOL a mi értelmezésünkben szélsőséges tanácstalanság. Olyan élethelyzet, amelyben korábbi tanulmányaink, tapasztalataink nem érnek semmit. A pokol ellenszere a biztos tudás.

A Pokol Kézikönyve egy könnyen érthető, empirikus alapokon álló, olvasmányos stílusban megírt ismeretterjesztő könyvsorozat, melynek kötetei segítenek felszámolni a poklokat.

Az első kötet témája a társadalmi összeomlás egyéni kezelése. Társadalmi összeomlásnak azt nevezzük, amikor az ellátó rendszer (élelem, energia, orvosi ellátás) megszűnik és a törvényes rend felbomlik. A kiváltó okok között szerepel a katasztrófa, veszélyes járvány, kiterjedt mérgezés, puccs, zavargások, terrorcselekmény, éhséglázadás vagy valamilyen alapvető meghibásodás az energia-ellátásban.

A társadalmi összeomlás egyénre, családra, baráti közösségre lebontott kezelése majdnem lehetetlennek tűnik, ám valójában nem az. Ez a könyv útmutató a társadalmi összeomlás nevű pokol felszámolására.

E KÖNYV AZOKNAK SZÓL:
Akik szeretni akarnak, mert a szeretetből felelősség lesz.
Akik érteni akarnak, mert a megértésből esély lesz.
Akik cselekedni akarnak, mert a tettekből jövő lesz.

A kötet nem csupán szakmai anyagokat, hátteret tartalmaz, hanem egy kisregényt is, amely bemutatja az adatok alkalmazását egy kitalált szituációban.


"Érdekes, elgondolkodtató téma. Tudom ajánlani Duncan Shelley könyvét mindazoknak, akik életüket az egészséges keretek között, de a biztonság mindenkori szem előtt tartásával élik, és megpróbálnak előre látni bizonyos szituációkat, kockázatokat, és természetesen ezek megoldását is. Volt alakulatomnál mi így éltünk és így dolgoztunk. A gépjárművezetésnél ezt defenzív vezetésnek nevezik. Az író és munkatársai egy társadalmi összeomlás esetére mutatnak egy lehetséges megoldást az egyén számára."

Ujj Károly
nyugalmazott rendőr-alezredes
a Terrorelhárító Szolgálat volt parancsnok helyettese

A könyv elejébe itt tudsz beleolvasni.

Ár: 3.000 Ft

Átvétel: Budapesten személyesen, vidékre postázással (utánvéttel vagy előre utalással) oldható meg. Postázás esetében a postaköltség a megrendelőt terheli.

Elérhetőség: duncanshelley.konyvek@gmail.com

Bármilyen kérdéssel is a fenti E-mail címen keress meg bennünket.

A könyvről részletesebben itt olvashatsz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://konyves-bolt.blog.hu/api/trackback/id/tr74661928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása