Könyvesbolt

Itt könyveket tudsz vásárolni - meglepő módon. :-) Egyelőre Duncan Shelley könyveket.

Kövess minket a Facebook-on is:

2012.12.26. 21:55 könyvesbolt

A bosszú mestere (A Leszboszi Cápa)

Címkék: Duncan Shelley

bosszu.jpgChristine Thompson lenyűgöző szépségű fiatal lány, ösztöndíjjal bekerül a Watson Egyetemre. Az iskola nagymenői, a környék leggazdagabb és legbefolyásosabb családjainak sarjai hamar észreveszik és meg akarják szerezni maguknak. A terv kudarcba fullad és a lányt megerőszakolják.

Christine-t - mielőtt bárkinek is beszélhetne, aki számít - eltüntetik.

Az egyetlen részlet, amivel senki sem számol: Christine nővére, Sonja Drake, a CIA egyik titkos bizottságának igazgatója...

A könyv az izgalmas és olykor megható történet mellett profin ábrázolja, hogy a bűnözésnek hogyan lehet létjogosultsága és vajon miért képtelenek a kormányok véglegesen felszámolni azt.

"A CIA egy hónap alatt el tudná törölni a Föld színéről a világ összes maffiáját. Tudjuk, hogy a főnökök hol laknak, ismerjük a szállítási útvonalakat, a raktárakat, a módszereiket, a bankszámláikat, mindent. Hová és hogyan bújhatna el bármelyik maffiafőnök a CIA űr- és légifelderítése, informátorhálózata, mikrofonjai, kamerái, jeladói elől, a lézeres, szeizmikus, légnyomásos, szónikus detektorok elől, és legfőképpen az elől az elképesztő tudás elől, amivel rendelkeznek például az olyan egységek, mint a HAC*?

Nincs más logikus magyarázat a világ ilyetén voltára, mint az, hogy az úgynevezett nemzetvédelmi szervezetek hazudnak, és nem azt teszik, amit állításaik szerint tesznek."

* HAC: Health Alteration Committe. Egészségmódosító Bizottság. Ejtsd: éjcs-éj-szi. A CIA egyik legtitkosabb részlege; feladata az egészség "módosítása", vagyis a kijelölt célpontok megbetegítése, megőrjítése vagy meggyilkolása.

(Duncan Shelley: A bosszú mestere)

Ár: 4.900 Ft

Átvétel: Budapesten személyesen, vidékre postázással (utánvéttel vagy előre utalással) oldható meg. Postázás esetében a postaköltség a megrendelőt terheli.

Elérhetőség: duncanshelley.konyvek@gmail.com

Bármilyen kérdéssel is a fenti E-mail címen keress meg bennünket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://konyves-bolt.blog.hu/api/trackback/id/tr1004982581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása