Könyvesbolt

Itt könyveket tudsz vásárolni - meglepő módon. :-) Egyelőre Duncan Shelley könyveket.

Kövess minket a Facebook-on is:

2012.07.17. 12:58 könyvesbolt

A félelem íze

Címkék: sci-fi trilógia

félelem - kicsi.jpgArthur Volkov, Darius von Zeismann és Odin Acker Bailey egy déli sarki szupertitkos bunkerban szigorúan bizalmas paktumot köt idegen lényekkel, az árucikk: emberi lények.

A szerződés megkötése után fél évvel nyom nélkül eltűnik egy könyváruháznyi ember. Később újabb eltűnések történnek. A rendőrség, az FBI, a katonaság tehetetlen, még nyom sincs, amelyen elindulhatnának. Az okokat és a módszereket senki sem gyanítja.

Mint azt Duncan Shelley köteteiben megszokhattuk, sajátos csapat verődik össze, hogy megoldja a megoldhatatlannak tűnő helyzetet: Miss Nina, a vérprofi magánnyomozó, aki tengeralattjárójából végzi a nyomozást; Shub-Niggurath, a különleges képességű kislány; Dave Cameron, a medvevadász, akinek édesapja, az ismert gyermekkönyvek szerzője, az egyike a legelső áldozatoknak; Szellem, a magányos sztalker; Yasmine "Jazz" Delacruz őrmester, aki bevált módszerei miatt visszatérően katonai börtönbe kerül, de akit nélkülözhetetlensége miatt újra és újra szabadon engednek...

A könyv sajátossága, hogy mélységeiben vizsgálja a félelem témakörét. A könyv zseniális, élvezhető. Műfaja: konspirációs science-fiction.

– Tehát húst akarnak vásárolni tőlünk. Milyen mennyiségben?
– Huszonhétmillió kilogrammot, minden évben – érkezett a válasz.
– Bruttó huszonhétezer tonna, vagy színhús huszonhétezer tonna?
– Színhús.
Huszonhétezer tonna, ismételte magában von Zeissman. Gyors fejszámolást végzett: ha igazán jó minőségű pecsenyemalacot akarnak, akkor az körülbelül tizenkétmillió malac minden évben, ami rettenetesen sok; ha sonkasertésre vágynak, akkor…
– Milyen húsra gondol? – kérdezte Volkov. – Sertés, baromfi, birka, hal, esetleg vadhús?
A szemközt ülő alak ismét azt a furcsa, gurgulázó, morgó hangot adta ki, mielőtt megszólalt. Mintha súlyos beteg lenne, vagy valamilyen okból nehezére esne a beszéd.
– Emberhús. Huszonhétmillió kilogramm, évente. Erre kérünk ajánlatot önöktől.

(részlet a könyvből)

Ár: 4.000 Ft

Átvétel: Budapesten személyesen, vidékre postázással (utánvéttel vagy előre utalással) oldható meg. Postázás esetében a postaköltség a megrendelőt terheli.

Elérhetőség: duncanshelley.konyvek@gmail.com

Bármilyen kérdéssel is a fenti E-mail címen keress meg bennünket.

A könyv elejébe itt tudsz beleolvasni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://konyves-bolt.blog.hu/api/trackback/id/tr534661954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása