Könyvesbolt

Itt könyveket tudsz vásárolni - meglepő módon. :-) Egyelőre Duncan Shelley könyveket.

Kövess minket a Facebook-on is:

2010.11.29. 19:06 könyvesbolt

Az igazság napja

Címkék: filozófikus

Az igazság napja Duncan Shelley egy egészen sajátos könyve. Ez nem regény, hanem egy elgondolkodtató, úgymond filozofikus mű.

Egy egészen érdekes bevezetővel kezdi, ami után az egész jelenlegi információink némiképpen átértékelődnek.

Ezután olyan témákat vet fel, mint pl. a materializmus (amikor csakis az anyagban hiszünk, lélekben nem), a tudomány, az oktatás, az orvoslás, a bűnözés szerepe (érdekesen hangzik, nem?), a lélek... és még lehetne sorolni mindezeket a teljesen jelentéktelen témákat. És végül a felelősség.

Duncan Shelley a következő gondolattal indít:

"Nem állítom, hogy mindaz, ami e könyvben áll, igaz, de tartok tőle, hogy lényegét tekintve telitalálat."

 

Mindenkinek ajánljuk a könyvet, akit érdekel a saját, a családja, a gyermekei valamint barátai jövője, valamint mindazoknak, akik bátrak és érdekli őket a valóság, nem csupán csukott szemmel és nevetgélve szeretnék végigélni az életüket.

 

Ár: 3.000 Ft

Átvétel: Budapesten személyesen, vidékre postázással (utánvéttel vagy előre utalással) oldható meg. Postázás esetében a postaköltség a megrendelőt terheli.

Elérhetőség: duncanshelley.konyvek@gmail.com

Bármilyen kérdéssel is a fenti E-mail címen keress meg bennünket.

A könyvről részletesebben itt olvashatsz. Bár más a cím (Julius Andan: A világ a színfalak mögött, ez ne tévesszen meg. Azóta a könyv újra kiadásra került más címmel és Duncan Shelley néven.)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://konyves-bolt.blog.hu/api/trackback/id/tr742481883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása