Könyvesbolt

Itt könyveket tudsz vásárolni - meglepő módon. :-) Egyelőre Duncan Shelley könyveket.

Kövess minket a Facebook-on is:

2010.11.29. 10:19 könyvesbolt

Az elme gyilkosai

Címkék: trilógia politikai thriller

Az elme gyilkosai Shelley legelső regénye és egyben legfontosabb műve. Egy trilógia első része, 2000-ben jelent meg, majd évekkel később újra ki lett adva felújítva.

A trilógia pontos címe: Kunoichi trilógia. A kunoichi női nindzsát jelent japánul. Természetesen a könyvben nem rohangálnak fekete ruhába öltözött, kardos alakok. A könyvben a nindzsa kifejezés némileg másfajta jelentést képvisel.

A történet szerint létezik egy úgynevezett Legfelsőbb Kaszt, melynek feladata, hogy irányítsa az emberiséget és tudatlanságban tartsa. Ez első hallásra sci-fi szerűnek tűnhet, de abszolút nem az. A sok példát elolvasva az olvasó maga is hajlik majd arra, hogy igaznak gondolja a leírtakat. Ennek a tökéletesen titkos társaságnak tagja Dr. Julius Andan pszichiáter, a regény főhőse. Ő az ideológiai egység feje, az ő dolga, hogy elhitesse az emberekkel azokat a hazugságokat, amelyeket a Kaszt emberei találtak ki.  Tökéletes PR szakember, közismert médiaszemélyiség, mindenki kedveli, igazi tekintély.

De egy napon árulóvá válik. Viszont ehhez el kell rejtőznie a világ és a Legfelsőbb Kaszt mindent és mindenkit behálózó rendszere elől. A rendőrségre nem mehet, a titkosszolgálathoz nem fordulhat, sem a Maffiához, sem sehová, hiszen a Kaszt mindenhová elér, mindenütt ott van. Egy befolyásos japán segítségével kapcsolatba kerül egy vérprofi, teljesen elszigetelten élő, kiemelkedő technikát használó csoporttal, akik elvállalják a védelmét és elrejtését.

Andan egy könyvet ír, amelyben leleplezi a Legfelsőbb Kasztot, embereit és hazugságaikat. Akik pedig egy eddig még sosem tapasztalt méretű és kíméletlenségű hajtóvadászatot indítanak ellene.

A történet második részének címe A téboly katonái, a harmadiké pedig méltón A végső háború.

 

Ár: 4.000 Ft

Átvétel: Budapesten személyesen, vidékre postázással (utánvéttel vagy előre utalással) oldható meg. Postázás esetében a postaköltség a megrendelőt terheli.

Elérhetőség: duncanshelley.konyvek@gmail.com

Bármilyen kérdéssel is a fenti E-mail címen keress meg bennünket.

A könyvről részletesebben itt olvashatsz.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://konyves-bolt.blog.hu/api/trackback/id/tr462480617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása