Könyvesbolt

Itt könyveket tudsz vásárolni - meglepő módon. :-) Egyelőre Duncan Shelley könyveket.

Kövess minket a Facebook-on is:

2010.11.29. 17:58 könyvesbolt

A végső háború

Címkék: trilógia politikai thriller

Duncan Shelley trilógiájának harmadik, vagyis befejező része. Ebben a részben lezárul a Legfelsőbb Kaszt árulóvá lett követének, Julius Andan-nak az üldöztetése.

A tökéletesen titkos Legfelsőbb Kaszt, amelyet Andan a trilógia első részében háta mögött hagy, keményen kontoll alatt tartja az emberiséget, és rengeteg tudást, felfedezést takar el az átlagemberek szeme (sőt, még a gondolatai) elől is.

Ebben a zárórészben Andan komoly veszélybe kerül, sőt, maga a civilizáció is, hiszen úgy néz ki, az emberek már kezdenek kinézni a homályból és a Kaszt rengeteg hazugsága már nem annyira van rájuk hatással. És ez az, amelyet a Legfelsőbb Kaszt nem engedhet meg magának. Andan befejezi és megjelenteti könyvét, amely jókora port kavar.

A Legfelsőbb Kaszt pedig készül bevetni az utolsó és egyben legkeményebb fegyverét Andan ellen, amellyel szemben már ő sem tudna mit kezdeni...

Meglepő fordulatokkal találkozunk ebben a kötetben, de végül lezárul a hajsza, amelyből csak az egyik fél szabadulhat ki győztesen.

 

A könyv egy felújított, új kiadás és a korábbival ellentétben puha fedeles.

Ár: 4.000 Ft

Átvétel: Budapesten személyesen, vidékre postázással (utánvéttel vagy előre utalással) oldható meg. Postázás esetében a postaköltség a megrendelőt terheli.

Elérhetőség: duncanshelley.konyvek@gmail.com

Bármilyen kérdéssel is a fenti E-mail címen keress meg bennünket.

A könyvről részletesebben itt olvashatsz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://konyves-bolt.blog.hu/api/trackback/id/tr732481708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása