Könyvesbolt

Itt könyveket tudsz vásárolni - meglepő módon. :-) Egyelőre Duncan Shelley könyveket.

Kövess minket a Facebook-on is:

2010.11.29. 19:17 könyvesbolt

A Varázsló Útja

Címkék: filozófikus Amer könyvcsomagok

Varázsló Útja teljes(1)_1.jpgA Varázsló Útja egy könyvcsomag, amely némileg eltér Duncan Shelley korábbi műveitől. Hat kisregényből áll (külön kötetben), amelynek főszereplője Amer, a varázsló. Mind a hat önmagában is megállja a helyét, és a másik öttől függetlenül is érhető. A lenti sorrend a megírás sorrendjét követi.

Az első kötet az Amer tánca. Főhőse Norman Trickey, a híres-neves festőművész, aki tanulságos történeteket mesél el Amerről olyan embereknek, akikkel találkozik, és akiknek szükségük van segítségre.

A második kötet a sajátos Amer első halála címet kapta. Ez a novella a "veszedelmes érzelemről", a szerelemről szól.

A harmadik kisregény az Amer hite. Ez valójában egy sci-fi, egy űrhajón játszódik a jövőben. A témája az oly sokszor emlegetett és talán annyiszor viszályokat keltő téma: a vallás.

A negyedik kötetben, az Amer és az Amazonokban öt novella található, amelyek egy-egy nőről szólnak, akivel Amer találkozott, és akik nagy hatással voltak rá. Ez a mű sajátságosan nem a varázslóról szól, hanem az ő történetükről.

Az ötödik kisregény az Amer és a Titánok, az Amer és az Amazonok párja. Ezt a kötetet Shelley nem egyedül, hanem egy írónővel, Kate Brooks-sal írta. 5 történet 5 férfiról, akik bebocsátást nyertek Zafrina Istennő palotájába, és akik egy-egy tanítást kaptak tőle, méghozzá azt, amelyre akkor, abban a pillanatban a legnagyobb szükségük volt.

Az utolsó történet az Amer és a láthatatlan bilincs. Ismét előkerül Norman Trickey (azaz Amer), és segítségest nyújt egy régi barátnak. Janison párkapcsolati gondokkal küszködik, kapcsolata Phil-lel megkeseríti az életét. Nem tud szabadulni sem. A varázsló tanácsaival mégis felülkerekedik a helyzeten. A könyvet Duncan Shelley ismét társszerzőjével, Kate Brooks-szal írta.

Mindegyik kötet más, mint az eddigi Shelley könyvek. Rövidek, szórakoztatóak, könnyűek, kedvesek, olykor kicsit megkönnyezhetőek... és tanulságosak. Ajándékként is tökéletesen megállják a helyüket. Valamint ajánljuk bárkinek, akinek élete néha nehéz, és elkel neki egy kis könnyed hangulatjavító!

 

Ár: 7.000 Ft

A kötetek külön is megvásárolhatóak:

Amer tánca - 1.300 Ft

Amer első halála - 1.300 Ft

Amer hite - 1.300 Ft

Amer és az Amazonok - 1.300 Ft

Amer és a Titánok - 1.300 Ft

Amer és a láthatatlan bilincs - 1.200 Ft

 

Átvétel: Budapesten személyesen, vidékre postázással (utánvéttel vagy előre utalással) oldható meg. Postázás esetében a postaköltség a megrendelőt terheli.

Elérhetőség: duncanshelley.konyvek@gmail.com

Bármilyen kérdéssel is a fenti E-mail címen keress meg bennünket.

A könyvekről külön és részletesebben a www.duncanshelley.eoldal.hu oldalon olvashatsz.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://konyves-bolt.blog.hu/api/trackback/id/tr12481901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása