Könyvesbolt

Itt könyveket tudsz vásárolni - meglepő módon. :-) Egyelőre Duncan Shelley könyveket.

Kövess minket a Facebook-on is:

2010.11.29. 17:48 könyvesbolt

A téboly katonái

Címkék: trilógia politikai thriller

Duncan Shelley trilógiájának második kötete, Az elme gyilkosai folytatása. Ebben a részben tovább folytatódik, sőt egyre keményebbé fokozódik a Legfelsőbb Kaszt árulóvá vált követének, Julius Andan-nak az üldözése.

A Legfelsőbb Kaszt a Föld legtitkosabb és egyben a legszervezettebb és a jelenleginél sokszor magasabb szintű technikát alkalmazó társaság, amelynek célja a civilizációnk kontoll alatt tartása.

Ezt a csoportot hagyja el Andan, hogy megírhassa leleplező könyvét, A rendszer hiteles krónikáját. Amelyet ebben a kötetben is nyomon követhet az olvasó. Vagyis könyv a könyvben. :-)

A téboly katonáiban egy teljesen valódi képet kapunk arról, hogy milyen egy gazdasági válság, ami sajnos ma egy aktualitás.

Shelley-re jellemző, hogy egyszerre rengeteg szálat képes ügyesen kézben tartani.  Olymódon, hogy az olvasó is követni tudja ezeket a történéseket. Hogyan jön össze egy rejtekhely az Amazonas vidékén egy iraki nukleáris egységgel? Vagy éppen egy tibeti Buddhista kolostor a CIA Virginia állambeli főhadiszállásával? Esetleg hogy jön mindehhez a moszkvai elnöki iroda?

Duncan Shelley zseniális író. A kötet pedig ehhez illően szintén zseniális.

 

Ár: 4.000 Ft

Átvétel: Budapesten személyesen, vidékre postázással (utánvéttel vagy előre utalással) oldható meg. Postázás esetében a postaköltség a megrendelőt terheli.

Elérhetőség: duncanshelley.konyvek@gmail.com

Bármilyen kérdéssel is a fenti E-mail címen keress meg bennünket.

A könyvről részletesebben itt olvashatsz.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://konyves-bolt.blog.hu/api/trackback/id/tr982481683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása